diumenge, 30 de setembre del 2012

Un regal amb molt amor / Un regalo con mucho amor



Fa una setmana es van casar uns amics que malgrat viuen lluny, sempre els sento molt aprop. Em feia molta il·lusió que a més de tenir un regal del grup poguessin tenir alguna cosa mes personalitzada i se'm va acudir que els hi podia fer gràcia un amigurumi. Vaig estar buscant fins que vaig trobar aquests dos preciosos ossets, em van enamorar i vaig pensar "quin millor regal per un casament que.... dos nuvis!!" Va ser una decisió precipitada, perquè tans sols tenia dues setmanes per fer-los, però em vaig emocionar tant que ho vaig aconseguir, encara que ni jo em creia que ho aconseguira i... 

Hace una semana se casaron unos amigos que a pesar de vivir lejos, siempre los siento muy cerca. Me hacía mucha ilusión que además de tener un regalo del grupo pudieran tener algo mas personalizado y se me ocurrió que les podía hacer gracia un amigurumi. Estuve buscando hasta que encontré estos dos preciosos ositos, me enamoraron y pensé "qué mejor regalo para una boda que .... ¡¡dos novios!!" Fue una decisión precipitada, porque tan solo tenía dos semanas para hacerlos, pero me emocioné tanto que lo logré, aunque ni yo me creía que lo lograría y...







...aquí teniu el proces de creació del meu regalet express



...aquí tenéis el proceso de creación de mi regalito expréss



AQUÍ US PRESENTO ALS OSSETS NUVIS

AQUÍ OS PRESENTO A LOS OSITOS NOVIOS




divendres, 28 de setembre del 2012

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

Abans de l'estiu ja ho vam anunciar... per un prat, a la llunyania, s'apropava el nostre segon projecte a 3... venia poquet a poquet, amb molta calma i gaudint del preciós paisatge que l'envoltava... la calor de l'estiu el feia anar a un ritme tranquil, com nosaltres.... però ja el tenim aquí!!


Muuuuu, muuuuu, muuuuu!!!


Us mostrem els resultat:





Per aquesta vegada hem decidit fer el mateix amigurumi igual per totes tres, fent servir les mateixes llanes i seguint el mateix patró. Pel segon projecte vam triar un animaló trobat a Lanas y Ovillos Us deixem el link per si us voleu aventurar ( i si ho feu ens agradaria que ens enviéssiu fotos, és clar!) A la web hem vist diferents projectes molt xulos, molt ben explicats, alguns amb vídeos que us poden ajudar en algun moment del procés i altres amb el temps estimat de realització (evidentment una dada orientativa) Us prometem que si alguna vegada en fem realitat algun d'ells, us ensenyarem com ha quedat!



Esperem que us hagi agradat!!!....




... i que sapigueu que ja tenim en ment el proper projecte a 3!

dimarts, 11 de setembre del 2012

Manteta GrannyBebé



Pels volts de mitjans de juliol d’aquest any un dia vaig anar a veure a l’Angel a la seva botigueta. Ho tenia molt clar: jo volia comprar uns cabdells molt concrets:

Fil perlé finet, 100 grams per cabdell, de colors blanc, blau cel, gris claret i gris fort. 

Amb aquest material (que us juro no va costar més de 10 euros), un ganxet del 2,5 i unes tisores en mà, volia iniciar un projecte que m’havia deixat prendada : una manteta de bebé que havia trobat en una web i de la que m’havia enamorat al minut 1. 

Per aquella època jo ja tenia en marxa un projecte de gran escala (com dic jo), un d’una manta de la que ja us explicaré coses quan l’acabi. Feia poc que havia regalat a la meva tieta el xal i sempre m’agrada fer coses grans (i barrejar amb cosetes petites, com amigurumis o per l’estil).  Però per la manta de bebé, no volia deixar passar més temps abans de començar-la. En aquell moment tenia dos projectes grans per anar fent... i qui no té mil coses començades, eh?

Com que ja heu vist la foto del WIP (Work in progress) en el post anterior, aquí us deixo les fotos del resultat final (com veureu, la fotografia no és el meu fort, però espero anar millorant).



He teixit a casa, a casa dels pares, de vacances a la platja (Benicàssim), a França, per Alemania.. he teixit al matí, a la tarda i soooobretot a la nit.. he teixit per no dormir-me mentre veia una pel·li de la tele estirada al sofà, he teixit perquè no podia dormir i he deixat de teixir perquè sinó no aconseguia adormir-me (és molt dur quan estàs super a gust fent ganxet i mires el rellotge, veus l’hora que és i penses que a l’endemà sonarà el despertador ben d’hora per anar a treballar que has de parar de fer manta i tancar ja els ulls).


En fi... sobretot he gaudit molt fent aquesta manta. 


El moment de rematar els fils que queden de colors, és el més avorrit de tot.. però també es gaudeix!

 


He aprés a fer el voltant amb l’estil “mosaic” i m’ha encantat el resultat. Tot i que no tenia més color blanc per afegir a la voreta, l’he rematat amb aquesta combinació de colors que tampoc ha quedat tant malament. 

 
 
El fil original del patró era més gruixut i com que jo havia triat el perlé vaig haver d’adaptar el patró als meus materials. M’encanta fer això, d’aquesta manera, tot i que la idea és la mateixa el resultat no és igual i no resulta una calca sinó una versió. Evidentment, tinc l’autorització de la seva autora per publicar el post, fotos i demès i espero que li agradi veure el nostre blog.
 


Si voleu conèixer més sobre qui em va fer iniciar el projecte aquí us deixo el link del seu blog: 
http://www.arteenhilo.blogspot.com.es/2012/01/plaid-granny-blanket.html Podreu veure la manta original, una preciositat, i moltes altres coses molt boniques que aquesta artista ens ensenya.